Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Τα φαβορί και τα διλήμματα ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σ’ ένα παιχνίδι πραγματικό τελικό για εκείνον, καθώς με ήττα χάνει τις ελπίδες του για πρωτάθλημα από πολύ νωρίς.

Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύση για το «βαρίδι» των 4,5 εκατ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Τούμπα με την πλάτη στον τοίχο, καθώς το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλει και κυνηγάει είναι η νίκη, προκειμένου να τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη που κάνει για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Αλόνσο όλο αυτό το διάστημα δούλεψε πολύ στην τακτική και περιμένει και τον Φακούντο Πελίστρι πλέον προκειμένου να μπορέσει να δουλέψει για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες, καθώς τελείωσαν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Όσον αφορά την ενδεκάδα να αναφέρουμε ότι θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις, καθώς κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, αριστερά ο Μαξ, στο κέντρο της άμυνας οι Ίνγκασον-Γεντβάι, δεξία ο Κώτσιρας.

Επιπλέον στο κέντρο θα δούμε για πρώτη φορά τους Αράο-Μαξίμοβιτς και πιο μπροστά τον Μπακασέτα, ενώ στην επίθεση τους Τετέ, Ιωαννίδη και θα κριθεί η κατάσταση του Πελίστρι.

Αν ο Ουρουγουανός είναι σε καλή κατάσταση, τότε θα αγωνιστεί, διαφορετικά τη θέση του θα την πάρει ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr