Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Νίκα στον Παναθηναϊκό;

Γιατί εξαφανίστηκε ο Γιώργος Νίκας; Το παιδί ήταν πολύ καλό στην προετοιμασία, έβγαζε όρεξη, δύναμη, πολλά πατήματα στο γήπεδο, επιστροφές, γκολ.

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Νίκα στον Παναθηναϊκό;

Σε ρόστερ με Βιλένα, Ζέκα, Πέρεθ δεν θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον αποστολή;

Ο μικρός προέρχεται από χαμηλότερη κατηγορία, έχει πολλά να μάθει, το καταλαβαίνουμε αυτό μα είναι κι ένας κεντρικός χαφ που μπορεί να παίξει σε όλους τους ρόλους στον άξονα.

Πρόκειται για παίκτη κινητικό, ψηλό, που δεν φοβάται την επαφή, που παίρνει καλές θέσεις στην αντίπαλη περιοχή και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Κυπελλούχο με το χαρακτηριστικό που αρέσει στον Αλόνσο να έχουν οι ομάδες του:

Να χτυπούν με ταχύτητα στο κέντρο άμυνας του αντιπάλου. Για να έχεις ομάδα που παίζει γρήγορα εκτός από σβέλτους ποδοσφαιριστές χρειάζεσαι κι αυτούς που θα μεταφέρουν άμεσα και σωστά το παιχνίδι.

Σε ένα ποδόσφαιρο που δεν θα χρειάζεται να κάνει το ένα σπριντ μετά το άλλο και θα έχει μέτρα ελεύθερα για να σηκώνει το κεφάλι του και να παίρνει αποφάσεις, ο μικρός έχει κάποια στοιχεία για κάνει την διαφορά.

Αν όχι στα ντέρμπι, σίγουρα σε πρώτη φάση στα ματς με τους “μικρούς” του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr