ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ανατρεπτική τακτική από Αλόνσο

Το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και το Τριφύλλι αναμένεται να είναι μια έντονη αναμέτρηση, με πολλές τακτικές μάχες στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Παναθηναϊκός: Το τρικ... all in του Αλόνσο που έφερε την πράσινη πρόκριση!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται να ετοιμάζει μια ανατρεπτική τακτική προσέγγιση για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με βάση τις τελευταίες προπονήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο Κορωπί.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δουλεύει εντατικά στην τακτική και το πρέσινγκ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Η σκέψη του είναι να υιοθετήσει μια περισσότερο αμυντικογενής… «στάση», με τις γραμμές της ομάδας να παίζουν πιο κοντά μεταξύ τους.

Με αυτή τη στρατηγική αναμένεται να περιορίσει τις επιλογές του ΠΑΟΚ στην επίθεση, δημιουργώντας δυσκολίες στην ανάπτυξή του και αφήνοντας λιγότερους ελεύθερους χώρους με την ελπίδα για ενδεχόμενες αντεπιθέσεις, στην αντίπερα όχθη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr