ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ανατρεπτική τακτική από Αλόνσο
Το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και το Τριφύλλι αναμένεται να είναι μια έντονη αναμέτρηση, με πολλές τακτικές μάχες στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται να ετοιμάζει μια ανατρεπτική τακτική προσέγγιση για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με βάση τις τελευταίες προπονήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο Κορωπί.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο δουλεύει εντατικά στην τακτική και το πρέσινγκ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Η σκέψη του είναι να υιοθετήσει μια περισσότερο αμυντικογενής… «στάση», με τις γραμμές της ομάδας να παίζουν πιο κοντά μεταξύ τους.
Με αυτή τη στρατηγική αναμένεται να περιορίσει τις επιλογές του ΠΑΟΚ στην επίθεση, δημιουργώντας δυσκολίες στην ανάπτυξή του και αφήνοντας λιγότερους ελεύθερους χώρους με την ελπίδα για ενδεχόμενες αντεπιθέσεις, στην αντίπερα όχθη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προς το... ναι για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτό το ματς έχουν «κυκλώσει» Όσμαν και Χολμς για επιστροφή
- Παπαθεοδώρου: «Τότε αποχωρεί ο Γιούρτσεβεν από τον Παναθηναϊκό»
- Μάντζαρης: «Τον έχει πάρει από κάτω – Σου λέει “άντε να σηκωθώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό”»
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Μανδά - Στο κάδρο ομάδα από Super League