Ξαναβρήκε το «χρώμα» του ο Μπακασέτας: «Μέσα» στα 4/5 γκολ της Εθνικής!

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικός στις δύο νίκες της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Φινλανδία και την Ιρλανδία.

Ξαναβρήκε το «χρώμα» του ο Μπακασέτας: «Μέσα» στα 4/5 γκολ της Εθνικής!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έχει ακούσει πολλά για την απόδοσή του στην ομάδα επί των ημερών του Ντιέγκο Αλόνσο.

Πολλοί τον κατηγορούν πως «περπατάει», ότι δεν μαρκάρει και ότι δεν έχει την ικανότητα να προσφέρει επιθετικά στο Τριφύλλι.

Στα δύο παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League ο «Μπάκα» συμμετείχε στα 4/5 γκολ της Ελλάδας (3 ασίστ).

Με τη Φινλανδία ξεκλείδωσε τον χώρο στον Ιωαννίδη για το 2-0 (σ.σ αυτογκόλ), ενώ σέρβιρε στον συμπαίκτη του στους «πράσινους» από κόρνερ για το 3-0.

Με την Ιρλανδία έβγαλε σε θέση βολής τον… αγαπημένο του φορ για το 0-1, ενώ σε open play έβγαλε τον Τζόλη σε μια υποσχόμενη επίθεση που έκανε γκολ με εντυπωσιακό τρόπο ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Επί της ουσίας, δεν συμμετείχε στο πρώτο γκολ του Ιωαννίδη στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ήταν «δώρο» από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr