Παναθηναϊκός: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό με τον Ρούμπεν Πέρεθ!

Δεν θυμόμαστε ποτέ στην ιστορία του Παναθηναϊκού παίκτης που βρίσκεται στην “μαύρη λίστα” να προτείνει μείωση συμβολαίου ώστε να βοηθήσει το κλαμπ ακόμα κι ως έσχατη λύση!

Πέρεθ: «Σκληρή η ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο στόχος μας είναι ένας...»

Συνέβη από τον Ρούμπεν Πέρεθ με τα εκατοντάδες ματς στην Πριμέρα, το νο1 πρωτάθλημα παγκοσμίως!

Τα προηγούμενα χρόνια ο βραδυκίνητος Ισπανός είχε την τιμητική του. Αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος όλων των χαφ επί Ιβάν, εκείνος που θα ήταν βασικός ακόμα και κουτσός!

Ο παίκτης αυτός δεν είναι αμυντικός χαφ, διότι είναι εντελώς άδικο να πεις ότι περιορίζεται απλά στην κάλυψη της άμυνας παρόλο που αυτό δυσκολεύεται να το κάνει γιατί δεν τρέχει και δεν μαρκάρει.

Δεν είναι επίσης ένας απλός box to box μέσος από αυτούς που μάθαμε να αποκαλούμε “οκτάρια” διότι δεν σκοράρει αλλά κάνει περισσότερα από το να κουβαλάει μπάλα από την μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη.

Ο τύπος μπορεί να μην ματώνει τα δίχτυα, αλλά τα κάνει σχεδόν όλα και τα κάνει τόσο καλά ώστε μοιάζουν εύκολα.

Αυτός είναι ο λόγος, που συχνά πυκνά η προσφορά του δεν αναγνωρίζεται: όχι μόνο από τον κόσμο που γουστάρει σταρ, γκολτζήδες και βασιλιάδες των ασίστ, αλλά κι από τους προπονητές του.

Κάποιοι τον έχουν ταλαιπωρήσει χωρίς να έχουν καταλάβει πως χάρη σε αυτόν έκαναν την τύχη τους. Μεταξύ μας από τον αδιάφορο Βιλένα χίλιες φορές προτιμότερος ο Ισπανός.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr