Παναθηναϊκός: Στην ενδεκάδα τέσσερις μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός φέτος έκανε συνολικά επτά μεταγραφικές κινήσεις εκ των οποίων, όπως ήδη φαίνεται, οι τέσσερις θα είναι στο βασικό σχήμα.

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή του Αλόνσο έχει... ονοματεπώνυμο!

Ο Παναθηναϊκός στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο προχώρησε σε συνολικά επτά μεταγραφές, καθώς απέκτησε τους Ίνγκι Ίνγκασον, Τζορτζ Μπάλντοκ, Φίλιπ Μαξ, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Αζεντίν Ουναχί, Τετέ και Φακούντο Πελίστρι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μέσα στο μεταγραφικό παράθυρο αγοράστηκαν και οι δανεικοί Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι και Τιν Γεντβάι.

Από εκεί και πέρα όμως απ’ ότι έχει φανεί ήδη από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο Ντιέγκο Αλόνσο θα εμπιστευτεί τέσσερις από τους επτά βασικούς, οι οποίοι θα είναι οι Ίνγκι Ίνγκασον (ηγέτης στα στόπερ), Αζεντίν Ουναχί (μεσοεπιθετικά μια τρομερή αναβάθμιση), Τετέ-Πελίστρι (σπουδαίοι παίκτες στα άκρα).

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως πιθανότητες να ξεκινάει σε ορισμένα ματς σαν βασικός, έρχεται από τον πάγκο, είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, του οποίου η ποιότητα είναι τεράστια, ενώ τέλος, πιθανότητες για βασικός σε ορισμένα ματς έχει και ο Φίλιπ Μαξ, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός μπακ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr