Χαμός στον αγώνα του Παλάσιος: «Δύο άτομα με όπλο στα αποδυτήρια!»

Απίθανα γεγονότα έλαβαν χώρα στον αγώνα για το Κύπελλο Αργεντινής ανάμεσα στη Μπόκα Τζούνιορς και την Ταγιέρες του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Χαμός στον αγώνα του Παλάσιος: «Δύο άτομα με όπλο στα αποδυτήρια!»

Ο διαιτητής Αντρές Μέρλος, σε συνέντευξή του στο «DSports Radio», έδωσε λεπτομέρειες, για τις απειλές θανάτου από τον πρόεδρο της Ταγιέρες, Αντρες Φάσι, μετά τον αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς.

Η αναμέτρηση για το Κύπελλο Αργεντινής, σημαδεύτηκε από επιθέσεις και κατηγορίες για απειλές με όπλα.

Η ομάδα της Μπόκα επικράτησε 8-7 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1), σε έναν αγώνα, όπου χρειάστηκε να επέμβουν οι αρχές για να ηρεμήσουν η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο.

«Αυτό που συνέβη είναι λυπηρό, λυπηρό και οδυνηρό. Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που κάνει ο Φάσι, έχει απίστευτη ατιμωρησία.

Δύο άτομα μπήκαν στα αποδυτήρια μου με όπλο. Το μόνο που ήταν να κάνουν ήταν να πατήσουν τη σκανδάλη. Άρχισαν να ουρλιάζουν και είπαν ότι θα με σκοτώσουν.

Ένας από αυτούς έβαλε το χέρι του στην τσέπη της και βλέπω το κοντάκι ενός όπλου. Δεν ξέρω γιατί ο Φάσι λέει ότι τον χτύπησα. Φοβόμουν, αλλά ήμουν ήρεμος», είπε ο Αντρές Μέρλος.

Ο εκνευρισμός του Φάσι προκλήθηκε στην φάση που η Μπόκα Τζούνιορς σκόραρε στο 16ο λεπτό, με τον Μπράιαν Αγκίρε.

Στην αρχή της φάσης η μπάλα είχε βγει εκτός, αλλά ο διαιτητής επέτρεψε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Σύμφωνα με το TyC Sports, τόσο ο διαιτητής όσο και ο πρόεδρος της Ταγιέρες υπέβαλαν καταγγελίες, με διαφορετικές εκδοχές. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, Φάσι και Μέρλος είχαν ήδη έντονες διαφωνίες το 2022.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr