Παναθηναϊκός: Τρία ντέρμπι σε 4 αγωνιστικές - Οι βαθμοί που ΠΡΕΠΕΙ να πάρει

Μόλις επιστρέψουν οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, το Τριφύλλι καλείται να αντιμετωπίσει ένα πρόγραμμα… γολγοθά στη Σούπερ Λιγκ.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έβγαλαν ήδη τα λεφτά τους!

Και αυτό γιατί στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές θα κληθεί να δώσει τρία ντέρμπι, τα οποία θεωρούνται κρίσιμα όσον αφορά την διατήρηση του Παναθηναϊκού σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (15/09) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ στη συνέχεια υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, θα δοκιμαστεί στην έδρα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για το Αθηναϊκό ντέρμπι που θα κρίνει… βαθμολογικό προβάδισμα.

Στις 6 Οκτωβρίου υποδέχεται στο γήπεδό του τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι αιωνίων, αφού πρώτα θα έχει δώσει την πρώτη του μάχη στο League Phase του UEFA Conference League κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Όπως είναι λογικό, το Τριφύλλι καλείται να μαζέψει τουλάχιστον 10 πόντους από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, εάν θέλει να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία ελέω… τίτλου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr