Ξέσπασμα Γάτα: «Αλητεία αυτό που συμβαίνει με Αλόνσο και... αντικαταστάτες πριν την Τούμπα!»

Ο Άρης Γάτας «απάντησε» για τα όσα διαρρέονται στο διαδίκτυο περί αντικατάστασης του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό.

Ξέσπασμα Γάτα: «Αλητεία αυτό που συμβαίνει με Αλόνσο και... αντικαταστάτες πριν την Τούμπα!»

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Το λιγότερο αλητεία αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες ΚΑΙ με τον Αλόνσο με πιθανούς όπως τους αναφέρουν αντικαταστάτες του(πριν το ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ), το δυστύχημα της ιστορίας είναι ότι τα σενάρια εκπορεύονται κυρίως από ιστοσελίδες που ασχολούνται υποτίθεται με τα θέματα του Παναθηναϊκού και που τις «τρέχουν» παιδάκια χτεσινά στο ρεπορτάζ που δηλώνουν δημοσιογράφοι και νομίζουν πως έγιναν ξαφνικά και παράγοντες εξελίξεων.

Είναι τα ίδια που καθημερινά με κοπτοραπτικές (χρησιμοποιούν τα ρεπορτάζ μας με παραπλανητικούς τίτλους με στόχο να μας εκθέσουν) στοχοποιούν διάφορους επαγγελματίες του χώρου νομίζοντας ότι είναι και πονηροί…

Ο Αλόνσο φυσικά θα κριθεί και αυτός στην ώρα του και αυτή δεν έφτασε ακόμα…

ΥΓ: Για την ιστορία όποιος μπαίνει στον κόπο να σχολιάζει τις αναρτήσεις μου να θυμάστε ότι πρέπει να το κάνει με ευπρέπεια,χωρίς ύβρεις και ειρωνίες.

Είναι ήδη 32 χιλιάδες και κάτι ακόλουθοι στην σελίδα που ενημερώνονται από εμένα και από τους οποίους μέχρι τώρα μερικές χιλιάδες άλλοι είναι ήδη μπλοκαρισμένοι, πρόκειται για τους πονηρούς και ξύπνιους που δεν σέβονται και νομίζουν ότι στον δημόσιο διάλογο τους επιτρέπεται ο οχετός συμπεριφορών, φυσικά εύκολα απομακρύνονται με συνοπτικές, το μαγαζί εδώ έχει πόρτα, είναι ιδιωτικό και σε όποιον αρέσει…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr