«Δεν ήρθε σε επαφή με Κονσεϊσάο ο Παναθηναϊκός»

Δεν ήταν ο Παναθηναϊκός η ομάδα που επικοινώνησε με τον Κονσεϊσάο με σκοπό μια μελλοντική συνεργασία.

«Δεν ήρθε σε επαφή με Κονσεϊσάο ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα γράφει το sportdog.gr:

«Από εκεί και πέρα, μεγάλη… φασαρία γίνεται τα τελευταία 24ωρα με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, το όνομα του οποίου «ακούγεται» πάρα πολύ ως διάδοχος του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Πορτογάλου διαβάσατε για πρώτη φορά στο Sportdog.gr και ήταν μία αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κονσεϊσάο δέχθηκε κρούση από στελέχη μεγάλης ελληνικής ομάδας στις αρχές Αυγούστου, όταν και του παρουσίασαν ένα φιλόδοξο και ακριβό πρότζεκτ τριετίας. Του πρότειναν μάλιστα να συζητήσει απευθείας με τον ιδιοκτήτη, ωστόσο ο ίδιος το αρνήθηκε.

Ο Ευάγγελος Μίχος λοιπόν στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM», συμπλήρωσε πως η ομάδα που προσέγγισε τον Κονσεϊσάο δεν είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά και ότι οι πιθανότητες να έρθει ο πρώην προπονητής της Πόρτο να δουλέψει στην Ελλάδα, για οποιοδήποτε σύλλογο, είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες αυτό το χρονικό διάστημα!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr