«Δυσαρεστημένοι από τον Ντιέγκο Αλόνσο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού»

Μπορεί να ήρθε η πρόκριση με τη Λανς , ωστόσο, στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού φέρεται να υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τον Ντιέγκο Αλόνσο με τους ποδοσφαιριστές να εκφράζουν ανοικτά τα παράπονά τους.

«Δυσαρεστημένοι από τον Ντιέγκο Αλόνσο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα είπε στο sportdog.gr:

«Ο Ντιέγκο είναι ένας πετυχημένος προπονητής στην Αμερική, άξιος σεβασμού, αλλά έψαχνε το πέρασμα στην Ευρώπη για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Η περσινή θητεία, για 2-3μήνες, σε ένα προβληματικό κλαμπ όπως είναι τα τελευταία χρόνια η Σεβίλλη, δεν ήταν το ιδανικό ξεκίνημα για αυτόν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός τού έδωσε την ευκαιρία. Αλλά κακά τα ψέματα ακόμα δεν έχει καταφέρει να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει με απόλυτη επιτυχία στην πίεση των Πράσινων.

Προφανώς και του πιστώνεται χρόνος και πολύ καλά κάνει και του πιστώνεται χρόνος, αλλά πρέπει κι εκείνος να αλλάξει πολλά.

Γιατί σε επαφή που είχε με τους παίκτες, σαν group therapy ας πούμε, για το γεγονός ότι η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ δεν τα πηγαίνει καλά, άκουσε μια σειρά από παράπονα με σημαντικό ενδιαφέρον.

Από κάποιον που του είπε ότι θέλει να παίζει περισσότερο, από άλλον που του είπε ότι προτιμάει να παίζει στην άλλη πλευρά του γηπέδου από εκείνη που τον αξιοποιεί ο προπονητής, από έναν τρίτο που τον προέτρεψε για το πού πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα!

Σε γενικές γραμμές ο Αλόνσο έγινε δέκτης δυσαρέσκειας που, ίσως, και ο ίδιος δεν είχε καταλάβει ότι υπάρχει στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr