Ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού ξεχώρισε η Έβερτον στον αγώνα του ΟΑΚΑ με τη Λανς

Τα «Ζαχαρωτά» ξεχώρισαν από την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τη Λανς στο γεμάτο ΟΑΚΑ τους Μπαρολομιέι Ντραγκόφσκι και Φώτη Ιωαννίδη.

Ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού ξεχώρισε η Έβερτον στον αγώνα του ΟΑΚΑ με τη Λανς

Όπως γνωρίζεται, αγγλικά «μάτια» και συγκεκριμένα, εκείνα της Έβερτον βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη «μάχη» με τη Λανς.

Το Τριφύλλι πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στο UEFA Conference League με τους σκάουτερ της ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ να σημειώνει στο μπλοκάκι τα ονόματα των Ντραγκόφσκι – Ιωαννίδη, σύμφωνα με το SDNA.

Ο «Ντράγκο» είχε εξαιρετική απόδοση κόντρα στους Γάλλους αποκρούοντας και ένα πέναλτι. Ο Έλληνας φορ συμμετείχε στα δύο γκολ του Παναθηναϊκού που μετέτρεψαν τη βραδιά σε ονειρική για το σύλλογο.

Από την Έβερτον δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάποια διάθεση να καταθέσει πρόταση για κάποιον παίκτη του Τριφυλλιού, ωστόσο, μπορεί να επανέλθει δριμύτερη τον Γενάρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr