Παναθηναϊκός: Η 6η Οκτωβρίου κρίνει Αλόνσο και… χρονιά!

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά έχει παρουσιάσει δύο πρόσωπα στα επίσημα παιχνίδια του και ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν κάθεται με ασφάλεια στη θέση του.

Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύση για το «βαρίδι» των 4,5 εκατ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν έχει κάνει μια τεράστια επένδυση, η οποία είναι η μεγαλύτερη επί εποχής Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΑΕ και η δεύτερη μεγαλύτερη μετά από εκείνη της πρώτης σεζόν της Πολυμετοχηκότητας (2008-09).

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως άπαντες έχουν απαιτήσεις από την ομάδα, τις οποίες προς το παρόν δε βλέπουν, κυρίως στην Ελλάδα, καθώς στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει διαφορετικό κι αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο.

Άλλωστε μεγάλο παράδειγμα στην αστάθεια των πρασίνων αποτελεί το γεγονός πως με αντιπάλους τους Αστέρα, Λεβαδειακό και Καλλιθέα, το Τριφύλλι έχει μαζέψει 4 από τους συνολικά 9 βαθμούς και πλέον έχει μαζεμένα ντέρμπι που του απαγορεύουν να χάσει βαθμούς κι έδαφος.

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά μπαίνει σ’ ένα πρόγραμμα φωτιά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά την εθνική, καθώς θα παίξει στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ κι έπειτα μέσα στα παιχνίδια που θα δώσει, έχει κι ΑΕΚ (εκτός) κι Ολυμπιακό (εντός).

Αυτό σημαίνει πως στις 6 Οκτωβρίου και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, θα ξέρουμε και το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο στον πράσινο πάγκο, αλλά και το αν οι πράσινοι θα είναι ή όχι εντός του ενός εκ των δύο στόχων τους στην Ελλάδα που είναι το πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr