Παναθηναϊκός: Μεταγραφές και νέα... προετοιμασία από Αλόνσο!

Το Τριφύλλι δεν ξεκίνησε όπως πρέπει στη φετινή Σούπερ Λιγκ, αλλά το σπουδαίο του πρόσωπο στην Ευρώπη αντισταθμίζει το αρνητικό κλίμα και δίνει ραντεβού… εξιλέωσης!

Παναθηναϊκός: Το τρικ... all in του Αλόνσο που έφερε την πράσινη πρόκριση!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο διαθέτει μια «χρυσή» ευκαιρία για να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος και πιο συγκεκριμένα, να βάλει τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος με… ρελάνς στα ντέρμπι που έρχονται.

Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι αμέσως μετά τη λήξη των υποχρεώσεων των διεθνών με τις Εθνικές τους ομάδες και μέχρι τις 3 Οκτωβρίου που αρχίζει η League Phase του Conference League το Τριφύλλι θα έχει ένα ματς ανά εβδομάδα: ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός, ΑΕΚ.

Αυτές οι 20 μέρες είναι κρίσιμες για τον Ουρουγουανό προπονητή ώστε να ξαναστήσει το πλάνο του και με την κατάλληλη προετοιμασία & τους παίκτες σε πλήρη διαθεσιμότητα να τα δώσει όλα ώστε να πετύχει την καλύτερη δυνατή εικόνα στα ντέρμπι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr