Παναθηναϊκός: Η διπλή ανανέωση και το ερώτημα για Βαγιαννίδη

Το Τριφύλλι ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δύο σημαντικές ανανεώσεις συμβολαίων μέσα στον Σεπτέμβριο, με στόχο τη διατήρηση βασικών παικτών στο ρόστερ του.

Παναθηναϊκός: Η διπλή ανανέωση και το ερώτημα για Βαγιαννίδη

Ο πρώτος που αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος θα επεκτείνει το υπάρχον του deal μέχρι το 2029.

Ο 24χρονος επιθετικός θα εκτοξεύσει τις αποδοχές του, αφού, όπως αναφέρεται, η νέα συμφωνία θα του αποφέρει κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Πρόκειται για ένα ποσό που είναι εντυπωσιακό για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, με την «πράσινη» ΠΑΕ να… δίνει τα ρέστα της για να τον ανταμείψει για τη συνεισφορά του στο κλαμπ.

Από εκεί και πέρα, ο δεύτερος παίκτης που θα ανανεώσει το συμβόλαιό του είναι ο Άνταμ Τσέριν. Παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Euro 2024, δεν υπήρξαν προσφορές από άλλες ομάδες, και έτσι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2028, με αποδοχές κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Παρόλα αυτά, το μέλλον του Γιώργου Βαγιαννίδη παραμένει αβέβαιο, με τον 23χρονο δεξιό μπακ να είναι ο χαμηλότερα αμειβόμενος της 20άδας του ρόστερ και το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με τις προθέσεις της ΠΑΕ στο συγκεκριμένο θέμα να παραμένουν άγνωστες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr