Παναθηναϊκός: Στη Νάξο ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς (pics)

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος και περνάει όμορφες στιγμές με την αγαπημένη του Κριστίνα και τα παιδιά τους στο νησί της Νάξου.

Παναθηναϊκός: Στη Νάξο ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς (pics)

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού στάθηκε άτυχος καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς και έχασε τα πρώτα παιχνίδια με την εθνική του ομάδα στο Nations League.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Μαξίμοβιτς έμεινε στην Αθήνα και εκμεταλλεύτηκε το κενό προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά του στο νησί της Νάξου.

Η σύντροφός του, Κριστίνα έκανε σχετικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα γράφοντας «ελληνικές βραδιές» με φόντο το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα του κυκλαδίτικου νησιού.

Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο και ο Ρουμπέν Πέρεθ έκαναν «παύση» από τις υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό στο νησί της Πάρου.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr