Θέμα στην Marca έγινε ο Αζεντίν Ουναχί: «Δε δούλεψα όσο έπρεπε»

Ο Αζεντίν Ουναχί έχει γίνει θέμα στην «Marca» μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό λόγω του περάσματός του στην Μαρσέιγ και της έλλειψης σκληρής δουλειάς.

Αζεντίν Ουναχί: Ο παίκτης που έλειπε και η πιθανή μεγάλη έκπληξη με τη θέση του

Ο Αζεντίν Ουναχί αποτελεί την τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα στο εξωτερικό ασχολούνται αρκετά με την περίπτωση του παίκτη, όπως για παράδειγμα η «Marca».

Συγκεκριμένα η ισπανική ιστοσελίδα φιλοξενεί ένα άρθρο για τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή όπου αναφέρεται στην παρουσία στο Βελοντρόμ, η οποία δεν καρποφόρησε και γι’ αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ντε Τσέρμπι να τον θέσει εκτός πλάνων.

Παράλληλα γίνεται λόγος και στο ενδιαφέρον που έδειξαν για αυτόν Μπέτις, Σεβίλλη και Λας Πάλμας, ενώ φιλοξενούνται και κάποιες δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά ο Μαροκινός μέσος παραδέχτηκε ότι δε δούλεψε σκληρά μετά τον τραυματισμό που είχε, κάτι που παραδέχεται, όμως πλέον έχει άλλη νοοτροπία και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και να συγκεντρωθεί ξανά στο ποδόσφαιρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr