Γι΄αυτό επέλεξε Παναθηναϊκό ο Ουναχί

Ο Αζεντίν Ουναχί είναι εδώ και λίγο χρονικό διάστημα παίκτης του Παναθηναϊκού με τον Μαροκινό να επιλέγει για πολύ συγκεκριμένους λόγους το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Παίζει άμεσα ο Ουναχί - Ποιο το πλάνο

Ο Αζεντίν Ουναχί αποτελεί ένα μεγάλο μεταγραφικό μπαμ του Παναθηναϊκού τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, καθώς η είδηση της απόκτησής του δεδομένα έκανε μεγάλο κρότο.

Από εκεί και πέρα ο Μαροκινός άσος αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και να φορέρει τη φανέλα των πράσινων, καθώς θέλει να κάνει ένα restart στην καριέρα του και να φτιάξει και πάλι καλή φήμη γύρω από το όνομά του.

Θυμίζουμε πως στη Μαρσέιγ δεν υπολογιζόταν και γινόταν προσπάθεια προκειμένου να πωληθεί ο παίκτης, καθώς η έλλειψη σταθερότητας του στοίχισε μια θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Πλέον στον Παναθηναϊκό είναι όλα διαφορετικά και μπορεί να πετύχει κι ο ίδιος αυτό που θέλει και να μπορέσει να ενταχθεί και πάλι στη Μαρσέιγ ή σε κάποια άλλη μεγαλύτερη ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr