Παναθηναϊκός: Βέτο της ΠΑΕ για Βέρμπιτς και ΑΠΟΕΛ - Ο λόγος

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και γίνονται προσπάθειες προκειμένου ν’ αποχωρήσει ο Σλοβένος εξτρέμ μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου όπου και τελειώνουν οι μεταγραφές.

Ξένο σώμα ο Βέρμπιτς - Η κρούση που αρνήθηκε και η στάση του Παναθηναϊκού

Μπορεί η ευρωπαϊκή λίστα των ομάδων να έχει δηλωθεί και να μην αλλάζει στην παρούσα φάση, όμως οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη με τις ομάδες να μπορούν να αποκτήσουν έναν παίκτη και να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους για το πρωτάθλημα της χώρας του και της εγχώριες διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς και το συμβόλαιό του, ωστόσο έως τώρα δεν τα έχει καταφέρει και παρά το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, υπάρχει κόλλημα στην πόλη υπόθεση.

Πιο αναλυτικά πληροφορίες από την Κύπρο κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών, όμως ο Παναθηναϊκός ασκεί βέτο αυτή τη στιγμή στη μεταγραφή του Σλοβένου στον ΑΠΟΕΛ, καθώς οι Κύπριοι δεν καλύπτουν όλη την αμοιβή του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι ο Βέρμπιτς λαμβάνει στον Παναθηναϊκό 800 χιλ ευρώ και οι πράσινοι δε θέλουν να πληρώνουν ένα ποσό για έναν παίκτη που θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr