Σκάνδαλο: Ο Τιάγκο Ρομάνο έγινε... Έλληνας μέσα σε δυο εβδομάδες (vid)
Μόλις μέσα σε 14 μέρες ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πήρε την ελληνική ιθαγένεια προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην Ίντερ ως κοινοτικός.
Ο Τιάγκο Ρομάνο, ο οποίος ξεχώρισε στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού, αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πράσινους και μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Ίντερ ως ελεύθερος.
Στους “νερατζούρι” μάλιστα ο Αργεντινός άσος υπέγραψε ως κοινοτικός, αφού οι Μιλανέζοι είχαν δώσει σχετικό τελεσίγραφο στον παίκτη.
Πώς όμως συνέβη αυτό; Πριν γίνει παίκτης της Ίντερ, ο Ρομάνο είχε ελληνοποιηθεί με διαδικασίες… fast track, που αναδύουν οσμή σκανδάλου, όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δε, η ελληνοποίηση έγινε μόλις δύο εβδομάδες μετά το αίτημα του ποδοσφαιριστή και με ενδιάμεσο κρίκο πρόσωπο που βρίσκεται στις παρυφές του πρωθυπουργικού γραφείου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Επικό σχόλιο-αποθέωση προς Όσμαν! (pic)
- Ναν: «Αυτά μας είπε ο Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια» (vid)
- Έτσι βγαίνει 4ος ο Παναθηναϊκός - Τα τρία σενάρια
- Έκπληξη από Μπενίτεθ: Ο παίκτης που θέλει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στο κάδρο στόπερ από την Πορτογαλία