Σκάνδαλο: Ο Τιάγκο Ρομάνο έγινε... Έλληνας μέσα σε δυο εβδομάδες (vid)
Μόλις μέσα σε 14 μέρες ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πήρε την ελληνική ιθαγένεια προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην Ίντερ ως κοινοτικός.
Ο Τιάγκο Ρομάνο, ο οποίος ξεχώρισε στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού, αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πράσινους και μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Ίντερ ως ελεύθερος.
Στους “νερατζούρι” μάλιστα ο Αργεντινός άσος υπέγραψε ως κοινοτικός, αφού οι Μιλανέζοι είχαν δώσει σχετικό τελεσίγραφο στον παίκτη.
Πώς όμως συνέβη αυτό; Πριν γίνει παίκτης της Ίντερ, ο Ρομάνο είχε ελληνοποιηθεί με διαδικασίες… fast track, που αναδύουν οσμή σκανδάλου, όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δε, η ελληνοποίηση έγινε μόλις δύο εβδομάδες μετά το αίτημα του ποδοσφαιριστή και με ενδιάμεσο κρίκο πρόσωπο που βρίσκεται στις παρυφές του πρωθυπουργικού γραφείου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βίντεο: Τρομερή στιγμή με Αταμάν-Γιαννακόπουλο μετά τη λήξη στη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Πότε είναι το Game 2 με Βαλένθια, η ώρα και η μέρα
- Αταμάν: «Έτσι κερδίσαμε τη Βαλένθια» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου στην τελευταία επίθεση της Βαλένθια (pic)
- Μαρτίνεθ: «Ήττα στις λεπτομέρειες - Αν πηγαίναμε στην παράταση...»