Σκάνδαλο: Ο Τιάγκο Ρομάνο έγινε... Έλληνας μέσα σε δυο εβδομάδες (vid)

Μόλις μέσα σε 14 μέρες ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πήρε την ελληνική ιθαγένεια προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην Ίντερ ως κοινοτικός.

Σκάνδαλο: Ο Τιάγκο Ρομάνο έγινε... Έλληνας μέσα σε δυο εβδομάδες (vid)

Ο Τιάγκο Ρομάνο, ο οποίος ξεχώρισε στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού, αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πράσινους και μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Ίντερ ως ελεύθερος.

Στους “νερατζούρι” μάλιστα ο Αργεντινός άσος υπέγραψε ως κοινοτικός, αφού οι Μιλανέζοι είχαν δώσει σχετικό τελεσίγραφο στον παίκτη.

Πώς όμως συνέβη αυτό; Πριν γίνει παίκτης της Ίντερ, ο Ρομάνο είχε ελληνοποιηθεί με διαδικασίες… fast track, που αναδύουν οσμή σκανδάλου, όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δε, η ελληνοποίηση έγινε μόλις δύο εβδομάδες μετά το αίτημα του ποδοσφαιριστή και με ενδιάμεσο κρίκο πρόσωπο που βρίσκεται στις παρυφές του πρωθυπουργικού γραφείου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr