Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή λίστα για... 4-2-3-1!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα του Τριφυλλιού, διαμορφώνοντάς την σύμφωνα με τις ανάγκες του συστήματος 4-2-3-1 που προτιμά.

Γιατί να μην «χτυπήσει» και το Conference League ο Παναθηναϊκός;

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έδωσε έμφαση στην επάρκεια λύσεων σε όλες τις θέσεις ελέω του Conference League, με πολυθεσίτες που μπορούν να καλύψουν κενά αν προκύψουν.

Στην εστία, επιλέχθηκαν οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν και Λίλο, ενώ στην άμυνα οι Ίνγκασον, Γεντβάι, Σένκεφελντ και ο Αράο που καλύπτει το κέντρο και την άμυνα.

Στα άκρα της άμυνας, δεξιά είναι οι Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ και Κώτσιρας, ενώ αριστερά οι Μαξ και Μλαντένοβιτς. Η μεσαία γραμμή περιλαμβάνει δυνατές λύσεις, με τους Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναχί, Τσέριν, Μπακασέτα και Τζούρισιτς.

Στα άκρα της επίθεσης, ο Αλόνσο υπολογίζει στους Τετέ, Πελίστρι και Μαντσίνι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης είναι ο βασικός, με τους Σπόραρ και Γερεμέγεφ να συμπληρώνουν τη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr