Παναθηναϊκός: Παίζει άμεσα ο Ουναχί - Ποιο το πλάνο

Το Τριφύλλι πυροδότησε τη βόμβα με τον Μαροκινό διεθνή στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, δίνοντας μια… ισχυρή ένεση ποιότητας στο «πράσινο» ρόστερ.

Παναθηναϊκός: Παίζει άμεσα ο Ουναχί - Ποιο το πλάνο

Από εκεί και πέρα, ο Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Μαρόκο για την Εθνική του ομάδα, έχει κάνει προετοιμασία με τη Μαρσέιγ, έχει καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να αγωνιστεί άμεσα.

Το μόνο που μένει για τον Ντιέγκο Αλόνσο είναι να βρει την ιεραρχία των παικτών του στο κέντρο, δίνοντας φανέλα βασικού από την… αρχή χωρίς νέα πειράματα ελέω και των κρίσιμων ντέρμπι που έρχονται, στη συνέχεια.

Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι ο 24χρονος μέσος ήρθε για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, σε μία κρίσιμη καμπή για το Αθηναϊκό κλαμπ, ενώ όπως δήλωσε από την πρώτη στιγμή είναι ετοιμοπόλεμος με τα δύο στοιχεία που χρειάζεται να είναι η άμεση προσαρμογή στο πλάνο του προπονητή και η σταδιακή απόκτηση χημείας με τους συμπαίκτες του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr