Ραπτόπουλος: «Το σύστημα θέλει να γαμ... τον Παναθηναϊκό!» (vid)

Βόμβες έριξε ο Κωστής Ραπτόπουλος για το τι θα επακολουθήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό.

Ραπτόπουλος: «Το σύστημα θέλει να γαμ... τον Παναθηναϊκό!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη Ραπτομηχανή:

Για τον Τετέ: «Από τα καλύτερα εξτρέμ της Σούπερ Λιγκ. Μην τον δεις και 10άρι. Θέλουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές. Διείσδυση, ένας με έναν, τελείωμα. Αν μπορεί να κάνει και καλή άμυνα, ευλογία.

Είναι τέτοιος ο Τετέ. Στο 10 ήταν καταπληκτικός. Στα μαρκαρίσματα δεν τρελαίνομαι. Ο καλύτερος εξτρέμ στα μαρκαρίσματα στην Ελλάδα είναι ο Ζίβκοβιτς.»

Για τον Άρη και τον Μορόν: «Ο Μάντζιος είναι σαν να έχει ψυχολογικά. Τρώει το μπινελίκι για την περσινή χρονιά. Δεν ξέχασαν οι Αρειανοί τον τελικό του Κυπέλλου, ούτε το πώς έχασε από τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης.

Ο Καρυπίδης έχει παράπονα από τον Μάντζιο για το πώς διαχειρίζεται τις αλλαγές μετά το 60′. Ο Μορόν δεν μαρκάρει, έχει πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία ο Άρης.»

Για την ΕΠΟ: «Έμαθα σήμερα ότι το σύστημα εκεί κάτω στην Αθήνα, Γκαγκάτση και τα τοιαύτα, θέλει να γαμ… περισσότερο τον Παναθηναϊκό, παρά τον Άρη. Ακούστε το και αυτό.

Θα μου πείτε για τη διαιτησία. Μέχρι να βγει η χρονιά, θέλω να δείτε ποιους διαιτητές θα καθαρίσει ο Γκαγκάτσης και η παρέα του. Σας το λέω από πληροφορία.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr