Άρης Γάτας: «Θετική προσέγγιση από Κορέα - Ούτε τα μισά για Σπόραρ!» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε τα τελευταία νέα για τον Παναθηναϊκό μετά και την «επισφράγιση» της ευρωπαϊκής λίστας για τα επερχόμενα παιχνίδια στο Conference League.

Άρης Γάτας: «Θετική προσέγγιση από Κορέα - Ούτε τα μισά για Σπόραρ!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Ένα δημοσίευμα επιβεβαιώνει από την Ιταλία, ένας καλός δημοσιογράφος, ότι ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει την καταρχήν θετική απάντηση του Κορέα για ένα συμβόλαιο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπήρξε μια θετική προσέγγιση από τον Κορέα, το ίδιο συνέβη και με τον Άκπομ, αλλά όλο αυτό μπλοκάρει στο γεγονός πως δεν κατάφερε να δώσει τον Σπόραρ. Ο Παναθηναϊκός θα χρειαζόταν δείξει και κάποια έσοδα. 

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας πρόσφερε κάποια χρήματα για τον Σπόραρ, πολύ λιγότερα σε αυτά που έχει συμβόλαιο ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος λαμβάνει 1.3-1.4 εκατ. ευρώ. Η πρώτη φάση των μεταγραφών του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε χθες, ωστόσο, υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που θέλει να δώσει. 

Αυτή τη στιγμή έχει φορτώσει αρκετούς ποδοσφαιριστές με μεγάλο συμβόλαια. Αναφέρομαι στον Βέρμπιτς, τον Βιλένα, τον Πέρεθ. Κατά βάση, αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές. Τα συμβόλαιά τους είναι περίπου στο εκατομμύριο.

Συν τις περιπτώσεις των Κλεϊνχέισλερ και Τρουιγιέ, μαζεύονται περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ. Από όλες τις πλευρές επιβεβαιώνεται ότι ο Παναθηναϊκός που ήθελε και θέλει, ακόμα, είναι ο Κορέα. 

Παρά το γεγονός ότι ο Σπόραρ έπαιξε στο Euro, τα χρήματα τα οποία είχε ως πρόταση για τον ποδοσφαιριστή ήταν λιγότερα από τα μισά. Από κει και πέρα, δεν υπήρξε άλλο ενδιαφέρον. Στο Μεξικό δεν ήθελε να ταξιδέψει ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr