Νέα δεδομένα για Κορέα: «Συνεχίζονται οι επαφές, στην pole position ο Παναθηναϊκός»

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Χοακίν Κορέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία.

Παναθηναϊκός: Το μπαμ με Κορέα και ο... κλεισμένος φορ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην κατάφερε να φέρει κάποιον παίκτη, πλην του Αζεντίν Ουναχί, έως τις 4 Σεπτεμβρίου όπου έκλεινε και το ρόστερ του στην Ευρώπη, όμως τα μεγραφικά σενάρια δεν έχουν πάψει να υφίστανται.

Πιο αναλυτικά στο… ευρωπαϊκό deadline οι πράσινοι συνδέθηκαν με τον Χοακίν Κορέα, όμως η περίπτωσή του δεν περπάτησε και τελικά θα μείνουν, όπως όλα δείχνουν, με τους Φώτη Ιωαννίδη, Αντράζ Σπόραρ και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Ωστόσο πληροφορίες από την Ιταλία φέρνουν νέα δεδομένα στην υπόθεση του Αργεντινού άσου, καθώς αναφέρουν πως οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών συνεχίζονται όσο το μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα είναι ανοιχτό.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από το «Sportmediaset»:

«Ο Κορέα θα φύγει από την Ίντερ. Το συμβόλαιό του εκπνέει τον επόμενο Ιούνιο, η Ίντερ ζητάει 7 εκατ. ευρώ. Υπάρχει μια επαφή με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως πρέπει να πουλήσει πρώτα. Υπάρχει χρόνος μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, την επόμενη εβδομάδα, που κλείνει το παζάρι στην Ελλάδα. Θα δούμε, γιατί και οι απολαβές του Αργεντινού είναι ψηλές στα 3 εκατ. ευρώ, όμως ο Παναθηναϊκός είναι στην pole position για τον Κορέα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr