Ανακοινώθηκε ο Χουάνκαρ: «Γνωρίζω τη δυναμική του Άρη, πάντα μας δυσκόλευε με τον Παναθηναϊκό» (pic)
Το απόγευμα της Τετάρτης (4/9) ο Χουάνκαρ Πέρες ανακοινώθηκε από τον Άρη με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να κάνει και τις πρώτες δηλώσεις του.
Αναλυτικά:
«Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στον ΑΡΗ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την καινούργια μου ομάδα.
Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Γνωρίζω πολύ καλά τον ΑΡΗ και τη δυναμική του γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίζομαι στην Ελλάδα και πάντα μας δυσκόλευε όταν παίζαμε αντίπαλοι.
Θέλω να απολαύσω την παρουσία μου στον ΑΡΗ. Έχω μεγάλη όρεξη να παίξω μπάλα και θα δουλέψω σκληρά με την ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Θέλουμε να δώσουμε χαρές στους φιλάθλους μας. Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής γιατί παίζω πολλά χρόνια στην Ελλάδα και στον ΑΡΗ θα βρω πολλούς Ισπανούς.
Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να πάω αύριο στην προπόνηση για να γνωρίσω τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου».
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού αν φύγει ο Αταμάν - Οι αποδόσεις
- Αποκάλυψη Γάτα για Λεωφόρο: Το δίμηνο-κλειδί πριν από τον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Τεττέη - Η αποστολή με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η λίστα, ο Λέτο και οι αποφάσεις μετά τον Μπενίτεθ
- «Ο Αλαφούζος έχει μιλήσει με Ρεμπρόφ, Τεντέσκο, Γκαγιάρδο»