«Δεν υπάρχει θέμα Κορέα στον Παναθηναϊκό, ζητάει πάνω από 3,3 εκατ. ευρώ!» (vid)

Ο Τσάρλι πήρε θέση για τις υποθέσεις των Κορεά και Άκπομ στον Παναθηναϊκό.

«Δεν υπάρχει θέμα Κορέα στον Παναθηναϊκό, ζητάει πάνω από 3,3 εκατ. ευρώ!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Αυτό που μου είχαν πει είναι ότι αν δεν φύγει ο Σπόραρ, άλλη μεταγραφή δεν γίνεται. Το βράδυ βγήκα για ποτό και ήρθε βομβαρδισμός μηνυμάτων για τον Κορέα. Δεν ασχολήθηκα.

Αυτό που έμαθα για τον Κορέα είναι ότι όντως ο Παναθηναϊκός έψαξε την περίπτωσή του, όντως ρώτησε, αλλά τα χρήματα που ζητάει, είναι υπερβολικά.

Τα λεφτά που ζητάει (και από τούρκικες ομάδες) είναι πολύ παραπάνω από αυτά που παίρνει στην Ιταλία. Για να φύγει από την Ίντερ, δεν ζητάει τα 3.3 εκατ. ευρώ. Για μένα, δεν υπάρχει θέμα Κορέα στον Παναθηναϊκό.

Για τον Άκπομ υπάρχει συμφωνία με τον Άγιαξ, υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Για να ενεργοποιηθεί η περίπτωσή του θα πρέπει να φύγει ο Σπόραρ.

Στον Παναθηναϊκό δεν θεωρούν καταληκτική ημερομηνία τη σημερινή, δεν τους νοιάζει αυτό. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τις 11/9. Αν κλείσει ο Άκπομ αλλού, θα στραφούν σε άλλη περίπτωση.

Δεν μπορώ να πιστέψω ποδοσφαιρικά πως θα αποκτηθεί ο Ζιγιές. Αν πουληθεί ο Σπόραρ, κατευθείαν θα κλείσει ο Άκπομ. Παίζει και η ΑΕΚ για τον επιθετικό του Άγιαξ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr