Ουναχί: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό να πετύχω όσα ονειρευόμουν μικρός» (vid)

Ο Αζεντίν Ουναχί παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Ουναχί: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό να πετύχω όσα ονειρευόμουν μικρός» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Ήταν μια πολύ δύσκολη επιλογή λόγω της κατάστασης που βρισκόμουν όσο και για τις προτάσεις που δέχθηκα από ομάδες του αραβικού κόλπου. Θεώρησαν ότι θα ήταν καλύτερο για το μέλλον μου να έρθω εδώ. Μίλησα με τον προπονητή και τη διοίκηση.

Ξέρω ότι περίμεναν από μένα να υπογράψω. Έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι τόσο για την καριέρα μου, όσο και για την κατάσταση που βρέθηκα, ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Έπρεπε να πάρω την απόφαση πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πιστεύω ότι όλη αυτή η κατάσταση με ωρίμασε. 

Δεν θα επαναλάβω τα λάθη του παρελθόντος. Ήρθα εδώ, θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, να φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και να πετύχω όσα ονειρευόμουν μικρός.

Είμαι πολύ συναισθηματικός χαρακτήρας. Ως ποδοσφαιριστής έχω ανάγκη να με στηρίξουν, να με πλαισιώσουν. Μίλησα με τον προπονητή, μου ανέλυσε ένα φιλόδοξο πλάνο. Αυτό με χαροποίησε.

Ο προπονητής μου έδειξε ότι με θέλει και εγώ από την πλευρά μου έδειξα ότι θέλω να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια. Επίσης, ο Παναθηναϊκός έχει πολύ θερμούς υποστηρικτές που ακολουθούν παντού την ομάδα, κάτι που μου θυμίζει τη Μαρσέιγ, γιατί και εκεί το ίδιο συμβαίνει.

Έχω μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην Αθήνα, κυρίως για τη ζωή εδώ. Σχετικά με την ομάδα θέλω να επικεντρωθώ σε όσα μου πουν ο προπονητής, ο τεχν. διευθυντής και πρόεδρος. Είναι αλήθεια ότι πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα.

Είχα έναν τραυματισμό, αλλά και κάποια προσωπικά ζητήματα εκτός ποδοσφαίρου, τα οποία με επηρέασαν. Δεν μπόρεσα να δουλέψω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Για αυτό, είπαν πριν ότι δεν θέλω να επαναλάβω τα ίδια λάθη.

Έρχομαι εδώ με πολύ θετικές σκέψεις, με αυτοπεποίθηση και με διάθεση να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι έχει πολλούς πιστούς φιλάθλους και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είχα την ευκαιρία να αντιμετωπίσει πέρσι τον Παναθηναϊκό, είδα πόσο στηρίζουν την ομάδα οι φίλαθλοι. Ήρθα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version