Άρης Γάτας: «Άνθρωπος του Παναθηναϊκού στην Ιταλία - Έρχονται εξελίξεις για Κορέα, Άκπομ, Σπόραρ» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε το ρεπορτάζ για τη μεταγραφή του σέντερ φορ στον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει για Κορέα, Άκπομ και Σπόραρ.

Άρης Γάτας: «Άνθρωπος του Παναθηναϊκού στην Ιταλία - Έρχονται εξελίξεις για Κορέα, Άκπομ, Σπόραρ» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Όταν ρωτήθηκα αν υπάρχει θέμα Ουναχί, το είχα πει ότι υπάρχει θέμα ξεκάθαρα και ο Παναθηναϊκός έτρεξε μια διαδικασία πολύ γρήγορα. Είναι μια σημαντική μεταγραφή. Έχω εικόνα από τα περσινά παιχνίδια με τη Μαρσέιγ. Με τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός κουμπώνει. 

Δανεικός με οψιόν αγοράς 11.5 εκατ. ευρώ. Πολλά λεφτά. Ο παίκτης είναι ή πάει να πιάσει το πικ του στην ηλικία των 24 ετών. Του παρουσιάστηκε το πρότζεκτ και θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα. Δεν έχουν προηγούμενο αυτές οι μεταγραφές.

Από την εποχή της πολυμετοχικότητας ο Παναθηναϊκός κάνει τις μεγαλύτερές του κινήσεις. Είναι ένας και ένας. Και ο Τετέ και ο Πελίστρι και ο Ουναχί και ο Ίνγκασον είναι παίκτες από το πάνω ράφι. 

Οι μεταγραφές γίνονται και χαλούν σε μια λεπτομέρεια. Δεν μπορεί να φανταστεί ο κόσμος. Να έχει υπογράψει ο ποδοσφαιριστής και να του πει η γυναίκα του δεν μου αρέσει η Αθήνα, γιατί έχει αρκετή ζέστη. Για να γίνει η επιλογή ενός παίκτης… δεν είναι καθίσαμε σε ένα καφενείο. Θα πρέπει να υπάρχει μια ψυχραιμία. Οι μεταπτώσεις στην ψυχολογία είναι θέμα ωρών.

Είναι αδιανόητο να πηγαίνουν φίλαθλοι και να βρίζουν την ομάδα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ειδικά σε μια χρονιά, όπου ο Γιάννης Αλαφούζος έχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Έχουμε ασκήσει κριτική σε υπερθετικό βαθμό.

Εγώ αποκάλυψα το ενδιαφέρον του Δρακωτού να πάρει τον Παναθηναϊκό, πήγα στη Νέα Υόρκη και πήρα συνέντευξη. Έχω κατηγορηθεί για ιδιοτέλεια. Εμείς τη δουλειά μας. Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει.

Κορέα το καλύψαμε χθες το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άκπομ, γιατί πάει για κάτι μεγαλύτερο. Ο παίκτης στο στόχαστρο είναι ο Κορέα της Ίντερ. Δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα των Ιταλών, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές πιθανότητες.

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Ιταλία, ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός. Πρόκειται για μια δύσκολη μεταγραφή, τα ποσά είναι μεγάλα. Ενδιαφέρονται και η Μπεσίκτας και η Φενερμπαχτσέ.

Ο χρόνος πιέζει. Η ιστορία θα ξεκαθαρίσει μέχρι το μεσημέρι. Το απόγευμα θα σου αποκαλύψω, θα έχουμε τις ανακοινώσεις για το τι θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός εκεί έχει ρίξει το βάρος. 

Ο Σπόραρ ακολούθησε τη Σλόβαν, η Σλόβαν ακολούθησε κι αυτή τον Σπόραρ. Η ιστορία φαίνεται ότι θα ξεκαθαριστεί σήμερα κι αυτή. Αν χαλάσει κάτι μανατζερικά, ρήτρες, ιστορίες… επαναλαμβάνω, αυτή είναι η πρώτη στόχευση. Σε κάθε περίπτωση, stand by είναι ο Άκπομ. Με δανεισμό και οψιόν.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr