Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για διπλή αποχώρηση άμεσα!
Κρίσιμες είναι οι τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό, ο οποίος προσπαθεί να ξεφορτωθεί ορισμένα συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζει.
Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην ανακοίνωση του Αζεντίν Ουναχί κι από εκεί και πέρα πλέον προσπαθεί να κάνει ένα απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του, καθώς ορισμένοι παίκτες δεν υπολογίζονται και πιάνουν χώρο και χρήμα.
Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Τόνι Βιλένα και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, οι οποίοι σύμφωνα με τον «ΣΠΟΡ FM» δε βρίσκονται στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο και ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, καθώς και να μείνουν δεν πρόκειται να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους με το Τριφύλλι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή