Παναθηναϊκός: Τι λένε οι παίκτες για τη δουλειά Αλόνσο στο Κορωπί

Και ενώ όλοι θα περίμεναν ότι στα ενδότερα του Τριφυλλιού, κυριαρχεί το… χάος και αυτός είναι ο λόγος της κάκιστης απόδοσης εν Ελλάδι, η πραγματικότητα διαφέρει κατά… ριπάς.

Παναθηναϊκός: Το ξέσπασμα του Ντιέγκο Αλόνσο μετά το 2-0 του Μπακασέτα (vid)

Σύμφωνα με την Livesport, παρότι ο προβληματισμός για τις εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ είναι δεδομένος, άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά του Ντιέγκο Αλόνσο και των συνεργατών του.

Στο Κορωπί κυριαρχεί η «υγεία» στις σχέσεις μεταξύ των παικτών, ενώ το επιβεβαιώνουν και όσοι έζησαν την… περίεργη κατάσταση με τον Φατίχ Τερίμ, τη περσινή σεζόν.

Το «πράσινο» ρόστερ τονίζει ότι ο Ουρουγουανός είναι άψογος στην τακτική προετοιμασία και την προπόνηση, αδυνατώντας να εξηγήσουν τα αίτια της κακής απόδοσης στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο ότι γίνεται ποιοτική δουλειά σε καθημερινή βάση, η οποία όμως, τουλάχιστον προς το παρών, δεν αποτυπώνεται εντός συνόρων και πρέπει να… γυρίσει ο διακόπτης άμεσα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr