Παναθηναϊκός: Το μπαμ με Κορέα και ο... κλεισμένος φορ

Το Τριφύλλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον επιθετικό της Ίντερ, ενώ έχει stand by και… κλεισμένο έναν ακόμη φορ, σε περίπτωση που χρειαστεί να τον επιλέξει.

Παναθηναϊκός: Το μπαμ με Κορέα και ο... κλεισμένος φορ

Ο Χοακίν Κορέα αποτελεί το No.1 της «πράσινης» λίστας και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών να τον φέρει στην Ελλάδα.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, για τον οποίον ενδιαφέρθηκε έντονα, το προηγούμενο διάστημα και η ΑΕΚ, ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή του Τριφυλλιού.

Πάντως, ο Τσούμπα Άκπομ παραμένει σαν σενάριο και είναι stand by αν τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωση του Αργεντίνου φορ.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε την οριστική κατάληξη της υπόθεσης, με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ να βάζουν τα δυνατά τους για το μεγάλο «μπαμ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr