Ο εκλεκτός για την επίθεση: Φουλάρει για Άκπομ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά τη μεταγραφική βόμβα με τον Αζεντίν Ουναχί βρίσκεται σε επαφές με τον Άγιαξ και για τον Τσούμπα Άκπομ.

Με τα... δύο πόδια στο Europa League ο Άγιαξ, «καθάρισε» με χατ τρικ ο Άκπομ κόντρα στη Γιαγκελόνια

Σε πλήρη δραστηριότητα και δη μεταγραφική βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Αζεντίν Ουναχί είναι έτοιμος να κάνει προσπάθειες να αποκτήσει και τον Τσούμπα Άκπομ από τον Άγιαξ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πράσινοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Άγιαξ προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» κι ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Άγγλος φορ έχει παίξει στον ΠΑΟΚ σ’ ένα στοιχείο που θυμίζει πολύ περίπτωση Ίνγκι Ίνγκασον. Άλλωστε να σημειώσουμε ότι οι δυο τους από το 2019 έως το 2020 και για μία ακόμα σεζόν (2021-22) ήταν συμπαίκτες στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr