Λαμπαδαρίου: «Φάουλ στο γκολ της Καλλιθέας - Υπάρχει πέναλτι για τον Λεβαδειακό!» (vid)
Η Ελένη Λαμπαδαρίου σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις από την 3η αγωνιστική της Superleague. Σωστά ακυρώθηκε το γκολ της Καλλιθέας, ξεκάθαρο πέναλτι από τον Λαμέλα.
Αναλυτικά όσα είπε στη Δίκη του ΣΚΑΪ:
Για το Καλλιθέα – Παναθηναϊκός: «Βλέπουμε ότι υπάρχει ένα σπρώξιμο στον Κώτσιρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σπρώξει εκείνος τον τερματοφύλακα. Σωστή η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ της Καλλιθέας.
Υπάρχουν μαρκάρισμα στον Ιωαννίδη. Διέφυγε της προσοχής του διαιτητή και δεν δόθηκε η παράβαση.
Υπάρχει φάουλ έξω από την περιοχή στον Τετέ. Διέφυγε κι αυτός της προσοχής του διαιτητή.»
Για το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: «Υπάρχει τράβηγμα από τον Κωνσταντέλια. Θεωρώ σωστή την απόφαση να ακυρωθεί το γκολ του ΠΑΟΚ.
Αν δούμε τη διάρκεια από το υποτιθέμενο φάουλ που ζητάει ο ΠΑΟΚ μέχρι το πέναλτι που κερδίζει ο Ατρόμητος, αλλάζουν πολλές φάσεις. Περνούν περίπου 40”.
Οπότε, δεν γίνεται να γυρίσει το παιχνίδι πίσω ο διαιτητής και να δώσει φάουλ. Δεν είναι ξεκάθαρη η περίπτωση αν υπάρχει φάουλ. Υπάρχει χέρι πέναλτι. Είναι διαφορετική η φάση με του Μουκουντί στη Λιβαδειά.»
Για το Λεβαδειακός – ΑΕΚ: «Πρέπει να δούμε πού βρίσκεται το χέρι την ώρα που χτυπάει η μπάλα. Το χέρι είναι κολλημένο στο σώμα. Είναι φυσιολογική η θέση του χεριού. Δεν υπάρχει παράβαση. Ο κανονισμός δεν διαχωρίζει αν η μπάλα πάει για το τέρμα, ή αν είναι σέντρα. Δεν αφορά το πού γίνεται.
Για τη φάση του Λαμέλα. Αυτά τα τραβήγματα η ΚΕΔ θέλει να τιμωρούνται. Ο διαιτητής βλέπει τα χέρια του επιθετικού να βρίσκονται στο σώμα του αμυνόμενου, επομένως, θεωρήθηκε ότι έγινε το ίδιο πράγμα. Κατά τη γνώμη μου, είναι πέναλτι.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Χολμς οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Παναθηναϊκός: Πανό - μήνυμα της Θύρας 13 στο T-Center (pic)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ναν, Σλούκα ενόψει Ζαλγκίρις
- Φέρεντσβαρος-Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση