Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Οσμάν - Το σκεπτικό του «Επτάστερου» (vid)

Τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό έχουν στα χέρια τους και την περίπτωση του Τσεντί Οσμάν, όμως, οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν αποφασίσει να μην κινηθούν στην απόκτηση άλλου παίκτη.

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Οσμάν - Το σκεπτικό του «Επτάστερου» (vid)

Ο Οσμάν έχει προωθηθεί από τους μάνατζερς ως μεταγραφική λύση στον «Επτάστερο», όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Magic Euroleague.

Στο Τριφύλλι δεν σκέφτονται να κάνουν 3η μεταγραφή στην pre season, καθώς δεν επιθυμούν να αποκτήσουν πρόβλημα… Ολυμπιακού.

Θα επανεμφανιστούν στην αγορά, μόνο στο δυσάρεστο σενάριο, κάποιου σοβαρού τραυματισμού, για να βρουν αντικαταστάτη με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Όσον αφορά τον 29χρονο Τούρκο σμολ φόργουορντ, εκείνος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Εργκίν Αταμάν, αλλά δεν υπάρχει κάποια σκέψη για περαιτέρω ενίσχυση.

Στη θέση «3» ο Παναθηναϊκός διαθέτει τους Γκριγκόνις, Παπαπέτρου και Καλαϊτζάκης, ενώ ως γνωστόν, ο πράσινος τεχνικός συνηθίζει να παίζει και με τρία γκαρντ. Μαζί με τον Μπράουν, πλέον, στο ρόστερ θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει παραπάνω σχήματα.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr