Παναθηναϊκός: Η δήλωση του Αλόνσο σηκώνει κουβέντα

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μετά την νέα γκέλα κόντρα στην Καλλιθέα προχώρησε σε μία δήλωση η οποία συζητείται ολοένα και περισσότερα στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Η απόφαση του Αλόνσο που τον «πλήγωσε»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά το 2-2 στη Λεωφόρο, δήλωσε στην συνέντευξη τύπου πως αν ο Παναθηναϊκός δεν παίξει στη Σούπερ Λιγκ όπως στην Ευρώπη, δεν θα έχει καμία απολύτως τύχη.

Μήνυμα με… νόημα θα έλεγε κανείς αφού ο 49χρονος υπονοεί ότι υπάρχει πρόβλημα στη διάθεση των παικτών του, με την έλλειψη κινήτρου και εν συνεχεία νοοτροπίας να είναι δεδομένα.

Εξάλλου, οι αντίπαλοι του Τριφυλλιού στην Ελλάδα ήταν υποδεέστεροι ποιοτικά και με μία εμφάνιση του επίπεδου των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών του, θα μπορούσε να επικρατήσει με άνεση και τώρα να έχει το απόλυτο 3 στα 3 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κατά συνέπεια, οι «Πράσινοι» πρέπει να εκμεταλλευθούν τη διακοπή ελέω των Εθνικών ομάδων και να ανασυνταχθούν διότι το πρόγραμμα που έρχεται είναι απαιτητικό με τρία κρίσιμα ντέρμπι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr