TNS: Ο πρόεδρος πούλησε τον βασικό επιθετικό πριν τον Παναθηναϊκό (pic)
Οι «Νέοι Άγιοι» προχώρησαν σε μια αξιοσημείωτη πώληση του ποδοσφαιριστή Μπραντ Γιανγκ, ο οποίος αγωνιζόταν ως ο βασικός φορ στην ομάδα.
Αν είχαν έναν ποδοσφαιριστή που να ξεχωρίζει οι «Νέοι Άγιοι», αυτός ήταν ο Μπραντ Γιανγκ με 32 γκολ και 4 ασίστ σε 43 συμμετοχές.
Ο Μάικ Χάρις αποφάσισε να πουλήσει το βαρύ κανόνι της ομάδας στην Αραβία κι αυτό, αποτελεί μια ευχάριστη είδηση για τον Παναθηναϊκό με φόντο τον αγώνα στην Ουαλία για το UEFA Conference League.
Το ποσό του «deal» δεν έχει γίνει γνωστό και μένει να φανεί εάν οι Ουαλοί θα κάνουν κάποια κίνηση για να καλύψουν το κενό του.
Δείτε παρακάτω:
🇸🇦 Huge move confirmed! Brad Young goes from Welsh side TNS to Saudi Pro League as he signs for Al-Orobah.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleThe striker won the golden boot in the Cymru Premier and got 29 goals in all competitions last season.
The 21-year-old came through the #AVFC academy and now joins the… pic.twitter.com/4ePJQPgsjr
— English Players Abroad (@EnglishAbroad1) September 2, 2024
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Backdoor Podcast: «Ο Παναθηναϊκός... χτυπάει Γιαμπουσέλε μετά την υπόθεση Λάιλς»
- Γράφεται ιστορία: Ο Γιαννακόπουλος καλωσόρισε πίσω στον Παναθηναϊκό τον Διαμαντίδη (pic)
- Διαμαντίδης: Η πρώτη δήλωση μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Σε αυτή τη διοργάνωση θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη κίνηση μετά τον Μπόνγκα και τα δεδομένα για Όσμαν