«Δεν υπάρχει προεργασία για άλλο 8άρι στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Τσάρλι μετέφερε τα τελευταία νέα όσον αφορά τη μεταγραφή στη θέση «8» και αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του Τσέριν.

«Δεν υπάρχει προεργασία για άλλο 8άρι στον Παναθηναϊκό» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Ο Παναθηναϊκός πήρε ποδοσφαιριστές. Δεν έχει κανένας το τέλειο ρόστερ, δεν πάει να κοντράρει τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα.

Το ρόστερ για να χτυπήσει το πρωτάθλημα, είναι μια χαρά και σήμερα, να μην πάρει κανέναν. Ο προπονητής να μη δουλέψει; Πάρε και αριστερό εξτρέμ. Ο προπονητής δεν πρέπει με τη δουλειά του να βγάλει κάτι;

Όπως παρουσιάζεται, δημιουργείται πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, χωρίς αριστερό στόπερ. Ο ηγέτης Μαξίμοβιτς μπορεί να παίξει στα χαφ και ο Αράο να γυρίσει ως αριστερός στόπερ.

Δεν το κατάλαβε αυτό, ο προπονητής. Και να κοιτάξει πώς θα εξαφανίσει τον Σένκεφελντ. Με παιδί από ακαδημία; Τον Φικάι; Τον Μάγκνουσον και τον Πάλμερ; Δεν επιτρέπεται να παίξει ο Σένκεφελντ και στα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οκτάρι χρειάζεται οπωσδήποτε η ομάδα. Ο Τσέριν είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Όταν θες να παίξεις κάθετο ποδόσφαιρο, είναι πολύ σημαντικό το οκτάρι. Η εικόνα του Τσέριν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. 

Δεν ξέρω τι συνεννόηση έχει γίνει με τη διοίκηση. Μπορεί να του πε ο Αλαφούζος του Παπαδημητρίου, ο Παπαδημητρίου στον Αλόνσο, μας παίρνει 1,4 εκατ. ευρώ, βάζε τον μέχρι να τον δώσουμε. Έχει ζητήσει 8άρι ο προπονητής, το χω πει εδώ και 10-15 μέρες.

Ο Χουάνγκ ήθελε να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα, φεύγει για Φέγενορντ. Ο Μεϊτέ φαίνεται να καλύπτει τη θέση του στον Ερυθρό Αστέρα. Από ότι μου είπανε, δεν υπάρχει προεργασία για άλλο 8άρι στον Παναθηναϊκό, η πιο εύκολη λύση είναι ο Ολιβέιρα, που δεν θέλει ο προπονητής.

Θα πάρουν τους ατζέντηδες να τους δώσει 10-12 λύσεις για να διαλέξουν, αν επιλέξουν να πάρουν παίκτη.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr