Άρης: «Την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη ο Χουάνκαρ» - Τι γίνεται με Μορόν (vid)

Ο Χουάνκαρ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, αντίθετα, ο Μορόν αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση για τους κίτρινους όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Άρης: «Την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη ο Χουάνκαρ» - Τι γίνεται με Μορόν (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Super Μπάλα Live ο Παναγιώτης Στεφάνου:

«Υπάρχει συμφωνία με τον Άρη. Ο Χουάνκαρ έρχεται την Τρίτη σε ηλικία 34 ετών. Θα αποτελέσει δίδυμο με τον Φρίντεκ στα αριστερά της άμυνας.

Όσον αφορά τον Μορόν, μετά την αποτυχία να βρει ομάδα στα χρήματα που ζητάει ο Άρης, η ομάδα θέλει να τον ανανεώσει, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Μορόν φαίνεται ότι θα μπει σε μια διαδικασία συζήτησης, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα συμφωνήσει. Από τον Ιανουάριο θα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του και να φύγει το καλοκαίρι.

Δεν είναι σίγουρο, αν θα συμφωνήσει με τον Άρη και θα δούμε τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην αγωνιστική του απόδοση και στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της ομάδας.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr