Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να χαθεί από Οκτώβριο ο πρώτος στόχος, το πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός σε τρεις αγωνιστικής βρίσκεται ήδη μακριά από την κορυφή και κινδυνεύει να χάσει έναν εκ των βασικότερων στόχων του από τον Οκτώβριο.

Η βαθμολογία της Super League μετά το Καλλιθέα-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα προβληματίζει και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα με αποτέλεσμα να μετράει μία ήττα (Αστέρας Aktor), μία νίκη (Λεβαδειακός) και μία ισοπαλία (Athens Καλλιθέα).

Αυτό σημαίνει ότι οι πράσινοι έχουν συγκεντρώσει 4 από τους συνολικά 9 βαθμούς και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -5 από την κορυφή με τον κίνδυνο να χαθεί από νωρίς η κούρσα του πρωταθλήματος να είναι παραπάνω από ορατός.

Πλέον η επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αποκτάει χαρακτήρα τελικού, καθώς αν κι εκεί ο Παναθηναϊκός δεν πάρει καλό αποτέλεσμα, τότε θα απομακρινθεί ακόμα περισσότερο από το στόχο του και η γκρίνια θα μεγαλώσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr