Παναθηναϊκός: Κάποιοι δεν θα έπρεπε να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα!

Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμη φορά κόντρα σε αντίπαλο στην Ελλάδα προβλημάτισε με αποτέλεσμα να σπαταλήσει δύο βαθμούς έπειτα από την ισοπαλία (2-2) κόντρα στην Καλλιθέα.

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα στο Conference League - Πότε παίζει με την Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Athens Καλλιθέας, καθώς οι γηπεδούχοι στέρησαν από τους πράσινους δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς για την πορεία που κάνουν προς το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα η εικόνα των πρασίνων ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι προβληματική και γι’ αυτό ευθύνονται κι ορισμένες αποφάσεις του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος χρησιμοποίησε και χθες τους Γιάννη Κώτσιρα και Άνταμ Τσέριν χωρίς να είναι σωστό.

Τόσο ο Έλληνας μπακ όσο και ο Σλοβένος μέσος έδειχναν σκασμένοι με αποτέλεσμα να… φωνάζουν πως χρειάζονται ανάσες. Όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός προτίμησε να τους ρίξει στη μάχη χωρίς όμως εκείνοι να του δώσουν όσα θα περίμενε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr