Παναθηναϊκός: Κάποιοι δεν θα έπρεπε να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα!
Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμη φορά κόντρα σε αντίπαλο στην Ελλάδα προβλημάτισε με αποτέλεσμα να σπαταλήσει δύο βαθμούς έπειτα από την ισοπαλία (2-2) κόντρα στην Καλλιθέα.
Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Athens Καλλιθέας, καθώς οι γηπεδούχοι στέρησαν από τους πράσινους δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς για την πορεία που κάνουν προς το πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα η εικόνα των πρασίνων ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι προβληματική και γι’ αυτό ευθύνονται κι ορισμένες αποφάσεις του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος χρησιμοποίησε και χθες τους Γιάννη Κώτσιρα και Άνταμ Τσέριν χωρίς να είναι σωστό.
Τόσο ο Έλληνας μπακ όσο και ο Σλοβένος μέσος έδειχναν σκασμένοι με αποτέλεσμα να… φωνάζουν πως χρειάζονται ανάσες. Όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός προτίμησε να τους ρίξει στη μάχη χωρίς όμως εκείνοι να του δώσουν όσα θα περίμενε.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Πληρωμένη» απάντηση σε Πελεγκρίνι για το πέναλτι - Οι δηλώσεις πριν τη ρεβάνς
- «Ο Παναθηναϊκός κινείται για την αγορά Λαφόν - Το ποσό που θα δαπανήσει»
- Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο γήπεδο του Βοτανικού - Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία το ανέλαβε
- Λόβεθ Ομορούγι: Η «γαζέλα» της Βαλεφόλια που ξεχώρισε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό (pics)
- Παναθηναϊκός, Τσάπρας: Το διπλό τηλεφώνημα για το deal και η καλοκαιρινή προετοιμασία