Παναθηναϊκός: Η αλήθεια στο Τριφύλλι - Το «πρόβλημα» συνεχίζει

Ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Λανς και να κερδίσει τον κόσμο του, στην Ελλάδα συνεχίζει να προβληματίζει.

Ξέσπασμα κατά πάντων - Η αντίδραση με τη λήξη στο Καλλιθέα-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι μια ομάδα που βάζει τον κόσμο της σε διαδικασία σκωτσέζικου ντουζ, καθώς είναι μία κρύο και μία ζέστη.

Οι πράσινοι ουσιαστικά ό,τι χτίζουν στην Ευρώπη με τις εμφανίσεις τους, το καταστρέφουν με τον ίδιο τρόπο στην Ελλάδα, καθώς η εικόνα της ομάδας εντός κι εκτός συνόρων διαφέρει αρκετά.

Αυτή τη στιγμή το κλίμα μπορεί να αλλάξει, όσον αφορά την Ελλάδα, και η ομάδα να μπει σε μια άλλη καθημερινότητα και σταθερότητα μόνο με ηρεμία, στήριξη και καθαρή σκέψη με το επόμενο παιχνίδι εντός συνόρων να αποκτάει χαρακτήρα τελικού.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr