Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα στο Τριφύλλι - Το παραδέχτηκε και ο Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει διαπίστωσει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού και πλέον καλείται να το διορθώσει καθώς έχει την ευκαιρία και την άνεση χρόνου να το κάνει.

Αλόνσο: «Έχουμε δύο πρόσωπα» - Οι δηλώσεις μετά το Καλλιθέα-Παναθηναϊκός

Η εικόνα του Παναθηναϊκού σ’ ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν προβληματική και οι τρεις βαθμοί δεν ήρθαν με αποτέλεσμα οι πράσινοι να χάνουν συνεχώς έδαφος στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Στη συνέντευξη Τύπου μάλιστα ο Ντιέγκο Αλόνσο αποκάλυψε πως ξέρει τι φταίει για τη συγκεκριμένη εικόνα χωρίς όμως, σωστά, να πει περισσότερα δημόσια.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, λοιπόν, καλείται να κάτσει με το τιμ του και να βρουν τη λύση στο πρόβλημα που ήδη έχουν εντωπίσει προκειμένου ο Παναθηναϊκός μετά τη διακοπή για τις εθνικές να παρουσιαστεί καλύτερος και να ξεκινήσει ένα σερί νικών στη Super League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr