Παναθηναϊκός: Προβληματισμός, απογοήτευση και άμεση λύση

Προβληματισμός και απογοήτευση στις τάξεις του Τριφυλλιού, μετά τη νέα «γκέλα» στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 2-2 στις καθυστερήσεις κόντρα στην Καλλιθέα.

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός, απογοήτευση και άμεση λύση

Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμα παιχνίδι στην Σούπερ Λιγκ ήταν κακός, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και φυσικά κόντρα στον Λεβαδειακό που δεν μπορούσε να κυριαρχήσει απέναντι σε έναν κατώτερο, ποιοτικά, αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα, οι «Πράσινοι» άξιζαν την ήττα στο χθεσινό παιχνίδι, με την Athens Καλλιθέα να κάνει ότι θέλει στη Λεωφόρο χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες και μονοπωλώντας την «πράσινη» εστία.

Η ισοφάριση με τον Τετέ στις καθυστερήσεις δεν μικραίνει το μέγεθος της «γκέλας», με τον Ντιέγκο Αλόνσο να καλείται να βρει ποιο είναι το πρόβλημα και υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά στην απόδοσή του στην Ελλάδα απ’ ότι στην Ευρώπη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr