Καλλιθέα – Παναθηναϊκός 2-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Καλλιθέα - Παναθηναϊκός 2-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Με την ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Athens Καλλιθέα ο Παναθηναϊκός μένει με το καλημέρα στο -5 από την κορυφή της Superleague ενώ ακολουθεί ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά τη διακοπή.

Μετά από αυτήν την τραγική εικόνα στη Λεωφόρο (τη δική του έδρα) η διοίκηση του συλλόγου οφείλει να εξετάσει όλα τα σενάρια για το μέλλον της ομάδας. Ο Αλόνσο έκανε λόγο για «δύο πρόσωπα» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, το πρόσωπο του Παναθηναϊκού είναι ένα. Δεν παράγει και δεν έχει καλή ισορροπία σε άμυνα-επίθεση.

Αυτό συνέβη το βράδυ της Κυριακής (1/9) ακόμα και με την «ευρωπαϊκή ενδεκάδα» απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα. Με τη Λανς οι «πράσινοι» προκρίθηκαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ λόγω του ατομικού τους ταλέντου. Σε κάθε αγώνα, όμως, δεν γίνεται να επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό. Η ομάδα του Ντονάτι ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με 16 τελικές. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι (8/10): Ο Πολωνός τερματοφύλακας έκανε πολλές αποκρούσεις, όμως, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κρατήσει ανέπαφη την εστία, όταν η Καλλιθέα έκανε τελικές με χαρακτηριστική ευκολία.

Μπαρτ Σένκεφελντ (2/10): Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα. Στις αντεπιθέσεις της Καλλιθέας άφηνε κενά, ενώ δεν έδινε γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια.

Τιν Γέντβαϊ (3/10): Προερχόμενος από το καλύτερό του παιχνίδι με τη Λανς ο Κροάτης δεν ανταπεξήλθε στα αμυντικά του καθήκοντα.

Γιάννης Κώτσιρας (3/10): Κακή και η εικόνα του Κώτσιρα, μικρή η συνεισφορά και στις δύο μεριές του γηπέδου.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (4/10): Πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε. Παρουσιάστηκε σε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά δεν εξέπνεε σιγουριά.

Ουίλιαν Αράο (5/10): «Βραχυκύκλωσε» κι αυτός που δεν μπορούσε να ανακόψει το παιχνίδι της Καλλιθέας. Δοκίμασε ένα σουτ υπό καλές προϋποθέσεις, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (3/10): Αρνητικός ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής που φωνάζει για… βοήθεια. Πολλά τα συνεχόμενα παιχνίδια, ο Βιλένα δεν του δίνει, πλέον, ανάσες. Σε μια φάση βρέθηκε σε θέση για γκολ, ωστόσο, η κεφαλιά του πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

Φίλιπ Τζούρισιτς (4/10): Πέρα από το γκολ δεν έδειξε τίποτε ιδιαίτερο ο Σέρβος.

Ντανιέλ Μαντσίνι (3/10): Μετά την κούρσα των εκατομμυρίων με τη Λανς ο Αργεντινός «επέστρεψε» στα χαμηλά επίπεδα απόδοσης.

Τετέ (9/10): Ο Βραζιλιάνος είναι «όαση» για τον Παναθηναϊκό. Ο πραγματικός ηγέτης της ομάδας. Μακράν, ο πιο επικίνδυνος (και ενεργητικός) ποδοσφαιριστής των πρασίνων σε όλους τους αγώνες. Σε αυτόν, οφείλεται η παράταση με τον Άγιαξ, η πρόκριση επί της Λανς και οι 4 βαθμοί στο πρωτάθλημα.

Φώτης Ιωαννίδης (3/10): Μακριά από τον καλό εαυτό του ο Ιωαννίδης που δεν δείχνει σε θέση να αντέξει «διαβολοβδομάδα». Μετά τη διακοπή θα έχει σίγουρα μεγαλύτερη σταθερότητα στο γήπεδο.

Γιώργος Βαγιαννίδης (5/10): Έδωσε μια πνοή στη δεξιά πλευρά σε ένα βράδυ που δεν ήταν θετικός ο Κώτσιρας. Σκόραρε από αντικανονική θέση μετά το 2-1.

Φίλιπ Μαξ (6/10): Ο Γερμανός έδειξε τα πρώτα του (επιθετικά) στοιχεία στον αγώνα. Απείλησε με ένα σουτ έπειτα από γύρισμα του Πελίστρι, ενώ έβγαλε μια τελική πάσα στον Βαγιαννίδη, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος.

Φακούντο Πελίστρι (8/10): Ο Ουρουγουανός σέρβιρε για την ισοφάριση. Από τα πρώτα του λεπτά στο γήπεδο έκανε τη διαφορά. Παίζει σε άλλη ταχύτητα από συμπαίκτες και αντιπάλους. Φυσικά συγκαταλέγεται στους διασωθέντες.

Τάσος Μπακασέτας (6/10): Ο Μπακασέτας έχει δεχθεί σκληρή κριτική, αλλά, περισσότερο, ο Αλόνσο δείχνει να έχει «χάσει» τον παίκτη. Στο πέρασμά του στο γήπεδο συνέβαλε στην κυκλοφορία της μπάλας, πρόλαβε να κάνει και ένα σουτ. Είναι (πιο) χρήσιμος στις κλειστές άμυνες.

Άντραζ Σπόραρ (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Exit mobile version