Μαύρα… χάλια στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, νέα απώλεια βαθμών! (vids)

Ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος από την Καλλιθέα στη Λεωφόρο και αναμετρήθηκε ισόπαλος 2-2. Ο Τετέ έσωσε την παρτίδα για τους πράσινους στις καθυστερήσεις. Νέα απώλεια βαθμών για το Τριφύλλι που πήγε στο -5 από την κορυφή.

Μαύρα... χάλια στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, νέα απώλεια βαθμών! (vids)

Στην πρώτη υποσχόμενη επίθεση του Παναθηναϊκού στο 3′ ο Τετέ έβγαλε κάθετη στον Ιωαννίδη, όμως, ο Πασαλίδης πρόλαβε τον «πράσινο» φορ και παραχώρησε κόρνερ. Από γέμισμα του Μαντσίνι ο Σένκεφελντ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μακριά άουτ. Ο Ντεμέτριους από μακρινή απόσταση αιφνιδίασε τον Ντραγκόφσκι, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τριφυλλιού με τον Πασαλίδη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από εξέταση και στο VAR για επιθετικό φάουλ. Η Καλλιθέα ολοκλήρωσε άλλες δύο προσπάθειες εκτός εστίας με κεφαλιά του Ουλντρίκις και μακρινό σουτ του Ματίγια.

Η νεοφώτιστη ομάδα στάθηκε καλύτερα στα πρώτα 30′ και επιβραβεύτηκε με γκολ από τον Μουτίνιο. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με τον Τετέ να μην καταφέρνει να νικήσει τον Μπαραγάν. Η ισοφάριση ήρθε άμεσα από εκτέλεση κόρνερ με πρώτη κεφαλιά του Γέντβαϊ και δεύτερη του Τζούρισιτς που πρόλαβε τον αντίπαλο γκολκίπερ και σκόραρε.

Στη αμέσως επόμενη φάση η Καλλιθέα βρέθηκε μια ανάσα από το 2-1 σε κεφαλιά του Ντιμέτριους, όμως, ο Ντραγκόφσκι πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση. Ο «βομβαρδισμός» στην πράσινη περιοχή συνεχίστηκε με τον Ντιμπά να σημαδεύει με μια βολίδα το δεξί δοκάρι του Πολωνού τερματοφύλακα.

Ο Τετέ «απείλησε» ξανά στο 42′ με συρτό σουτ, όμως, ο Μπαραγάν αποσόβησε τον κίνδυνο. Στην αρχή του β’ ημιχρόνου ο Αλόνσο αντικατέστησε τον Κώτσιρα με τον Βαγιαννίδη. Ανενόχλητος ο Τσέριν στο 51′ πήρε κεφαλιά αλλά η κατάληξη της φάσης ήταν απογοητευτική. Ο Μουτίνιο σούταρε με το αριστερό δίχως επιτυχία. Μαντσίνι και Μλαντένοβιτς αποχώρησαν από το γήπεδο και μπήκαν οι Πελίστρι και Μαξ.

Η ομάδα του Ντονάτι πλησίασε στο 2-1 με ένα σουτ του Ουλντρίκις να περνάει οριακά άουτ και ακόμη ένα του Χάνουσεκ που υποχρέωσε τον Ντραγκόφσκι σε μια τεράστια επέμβαση. Οι δύο μεταγραφές του Παναθηναϊκού, ο Πελίστρι και ο Μαξ συνεργάστηκαν με τον Γερμανό στόπερ να εκτελεί και τον Μπαραγάν να μπλοκάρει.

Ο Μπακασέτας αποτέλεσε μια ακόμη αλλαγή για τον Αλόνσο αντί του Τζούρισιτς. Ο Ιωαννίδης δεν τα κατάφερε σε τετ α τετ απέναντι στον Μπαραγάν. Δυνατό σουτ του Αράο δεν έφερε την ανατροπή για τους «πράσινους» στο 70′. Ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας βρήκε απάντηση και στο δεξί τελείωμα του Μπακασέτα.

Ο Βαλμπουενά έκανε το 2-1 για την Καλλιθέα με κοντινό τελείωμα. Από γύρισμα του Μαξ ο Βαγιαννίδης σκόραρε αλλά από αντικανονική θέση οφσάιντ. Ο Αλόνσο έριξε και τον Σπόραρ σε μια τελευταία «ζαριά».

Στις καθυστερήσεις ο Πελίστρι έβγαλε ασίστ στον Τετέ που πλάσαρε στην κενή εστία για το 2-2. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουτίνιο αστόχησε σε τετ α τετ απέναντι στον Ντραγκόφσκι.

Athens Καλλιθεά (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Μανθάτης, Παασαλίδης, Ισιμάτ-Μιρέν, Μότοκ, Ματέι, Ντιμπά, Ματίγια, Ντεμέτριους, Μουτίνιο, Ουλντρίκις

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούρισιτς, Τετέ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης

Exit mobile version