ΕΠΙΣΗΜΟ - Αυτή είναι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Athens Kallithea

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Athens Kallithea.

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα - Τι δείχνει ο αλγόριθμος για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Conference League

Athens Kallithea και Παναθηναϊκός αναμετρώνται σήμερα (01/09) στις 22:00 (COSMOTE SPORT1), στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο τελευταίο χρονικά ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο «τριφύλλι», προφανώς και η «γκέλα» με τον Asteras AKTOR στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League, δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια.

Αντιθέτως, είναι σαφές ότι η δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και τρίτη συμπεριλαμβανομένης και της επικράτησής του επί της Λανς συνιστά μονόδρομο, στο κυνήγι του τίτλου!

Την αποστολή των Κυπελλούχων Ελλάδας απαρτίζουν οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Τζούριτσιτς και Αράο

Δείτε την ενδεκάδα:

ΕΠΙΣΗΜΟ - Αυτή είναι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Athens Kallithea

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr