Παναθηναϊκός: Ψάχνει δύο εσωτερικές μεταγραφές ο Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε στη μεταγραφή ενός ακόμα στόπερ, καθώς ο Ντιέγκο Αλόνσο όπως αποκάλυψε υπολογίζει κανονικά τους Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Άρης Γάτας: «Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Λανς - Αυτό μου είπε ο Μάγκνουσον» (vid)

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή μεταγραφική περίοδο προχώρησε σε μία προσθήκη στόπερ αυτή του Ίνγκι Ίνγκασον χωρίς ν’ αποκτήσει κάποιον ακόμα, ενώ κράτησε και τον Τιν Γέντβαι με κανονική μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι δεν προχώρησαν σε άλλη μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Ντιέγκο Αλόνσο υπολογίζει πολύ στους Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ Μπράουν, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν μπει στην εξίσωση.

Συγκεκριμένα οι δύο αυτοί παίκτες έχασαν με προβλήματα τραυματισμών όλη την περσινή σεζόν και φέτος έχουν επανέλθει στις προπονήσεις, όμως δεν έχουν κριθεί έτοιμοι ακόμα, για να κάνουν το επόμενο βήμα και να μπουν ν’ αγωνιστούν.

Ωστόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός θεωρεί ότι μπορεί να δώσουν πολλές λύσεις στην ομάδα και ειδικότερα ο Ισλανδός σέντερ μπακ, ο οποίος αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο τόσο στο ψηλό παιχνίδι όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα προς την επίθεση.

Άρα τα «θέλω» του Αλόνσο και το… πράσινο των παικτών για το βαθμό ετοιμότητας τους, καθώς θα είναι σύντομα σε θέση ν’ αγωνιστούν, συνηγόρησαν ώστε να μην κινηθεί για άλλο κεντρικό αμυντικό το «τριφύλλι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr