Παναθηναϊκός: Τα χρήματα που έβαλε στα ταμεία για Μπιλάλ

Ο Παναθηναϊκός πούλησε τον Μπιλάλ Μάζχαρ στην Εστρέλα Αμαδόρα με τα δεδομένα της μεταγραφής να γίνονται γνωστά.

Μπιλάλ: «Ονειρεύομαι να βρεθώ στο στάτους του Σαλάχ»

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό εδώ και λίγο χρονικό διάστημα ο Μπιλάλ Μάζχαρ, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εστρέλα Αμαδόρα με τους πράσινους μάλιστα να βάζουν στα ταμεία τους 270.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του «sdna.gr» το Τριφύλλι στη συμφωνία που έκανε με την Εστρέλα Αμαδόρα δεν κράτησε και ποσοστό μεταπώλησης.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι εξαρχής ενδιαφέρον από την Εστρέλα Αμαδόρα, αλλά και την ιταλική Κόμο. Οι Πορτογάλοι ωστόσο δεν μπορούσασν να καλύψουν το συμβόλαιο του, το οποίο είναι κοντά στις 150.000 ευρώ και έτσι την λύση έδωσε η νεοφώτιστη στη Serie A ιταλική ομάδα που προχώρησε στην απόκτηση του, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να παραχωρηθεί στην Αμαδόρα με την μορφή δανεισμού προκειμένου να αποκτήσει περισσότερες παραστάσεις.

Τέλος, για την απόκτηση του είχε κινηθεί η Λαμία, ωστόσο η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας προτίμησε να παραχωρήσει τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή στην Ιβηρική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr