Παναθηναϊκός: Η ιστορία του... Panathinaikos επαναλαμβάνεται!

Έχε γίνει με την Oσέρ το 1988. Με την Mαρσέιγ πέρσι. Με τη Λανς το 1998. Με την Ναντ το 1996.

Παναθηναϊκός: Αλόνσο, η δικαίωση που δεν άργησε!

Οι Γάλλοι ταιριάζουν στον Παναθηναϊκό που για δεύτερο σερί καλοκαίρι πετά εκτός Ευρώπης ομάδα καλύτερη από αυτόν.

Μετά από ένα παιχνίδι που όλα πήγαν κατ΄ ευχήν δεν γίνεται να μην δώσεις εύσημα στους πρωταγωνιστές.

Θα το θυμάται για πάντα αυτό το παιχνίδι ο Ματσέι Ντραγκόφσκι που σε έξι μήνες έχει ήδη προλάβει να σου χαρίσει ένα κύπελλο και μια πρόκριση (παραλίγο αυτή να ερχόταν κόντρα στον Αγιαξ).

Ο Φακούντο Πελίστρι είναι μόλις 22 χρονών και είδαμε για ποιο λόγο η Μαν.Γιουνάιτεντ του έβαλε ρήτρα επαναγοράς.

Κάποιοι λέγανε ότι δεν είχε νούμερα λες και στην Αγγλία μπορείς να κάνεις καλά στατιστικά για πλάκα.

Μια από τα ίδια ο Τετέ που δεν ήταν και…σούπερ πέρσι στην Τουρκία. Είτε πλάγια, είτε κοντά στα αντίπαλα καρέ ως επιθετικό χαφ ο Βραζιλιάνος είναι απόλαυση.

Τι να πεις για τον Μαντσίνι που ήταν υπέροχος για 30 λεπτά σε άμυνα/επίθεση ή για τον Βαγιαννίδη που έδωσε ταχύτητα/ανεβάσματα/στηρίγματα στους χαφ κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Γιάννης Κώτσιρας;

Υπόκλιση στον Μαξίμοβιτς με τις απίθανες άμυνες που έβγαλε, για το γκολ που έσωσε στο 92 και την απόκρουση με το στήθος που κάνει πριν η μπάλα πάει σε Ιωαννίδη, μετά σε Μαντσίνι, μετά στον Τετέ για το 2-0.

Τέλος καλό, όλα καλά, τώρα η ομάδα πρέπει να μαζέψει βαθμούς για το ranking για να ανέβει επίπεδο. Είναι μια καλή αρχή η πρόκριση, θέλουμε και ανάλογη συνέχεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr